Copyright © 2019 Express Marine AS / All Rights Reserved

Your Forum

Join the forum to ask questions and find answers to all your technical needs

Desktop Clinic

Describe your forum category. Engage your audience and entice them to continue reading.
 Views
8Posts

Laptop & Notebook Clinic

Add your category description here. Be sure to write in an informative way that entices further reading.
 Views
8Posts

Software Clinic

Add your category description here. Be sure to write in an informative way that entices further reading.
 Views
10Posts

Mobile Clinic

Describe your forum category. Engage your audience and entice them to continue reading.
 Views
11Posts
New Posts
  • timberjohn27
    Jul 12, 2018

    Hi, Here is another issue that ive been having this week Mostly or rather i should say since they did that sever resets starting on Feb 12. Ever since that ive been having issues and here is one of them. So what is happening is i would sign on and start playing about 15-45 min then the game will randomly Just Freeze for a split second "and i truly mean a split second" then crash straight to desktop. I never get an error box or anything to tell me why it crashed and checking Event viewer shows nothing aswell. Please note that its not every time. Sometimes i get no crash. For the most part i get no crashes Since Feb 12 i have had roughly 10-15 crashes like this. More so the last few of them have been over the past 2-3 days. I have crashed to desktop twice today. Once in the morning and the 2nd one within 1 hour of posting this thread. This never use to happen to me. Prior to Feb,12.. Iam using Feb,12 as a refrence. Iam not saying that it was the cause but after that date this has been happening to me aswell as other things that i have seen other post on so iam not going to repeat another thread for it. Can i recreate this problem.? Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- https://bit.ly/2N8jcZm Online Video Production Service Thanks!
  • rcthmihn
    Jun 8, 2018

    HI, I create most of my models in Rhinoceros 5 and render them in Keyshot 5. I am still a student and so not a professional user of Keyshot or Rhino.Here is my problem: Sometimes when I import a smaller model to Keyshot (for example a object i made in Rhino measuring 50*100*60mm), the material scaling is just crazy. If I put on a material like wood or nylon fabric from the library i have to set the texture scaling to something like 0,00001 for it to look okay - which cant be normal.Sometimes I move the camera too close to the object because it just gets "eaten up" and I can look inside it even though it looks like I am a few steps away from it.Another thing is, that a 50mm circle made in Rhino is not really a circle in Keyshot. Its more like a 30 edged polygon. Short story: I think keyshot handles a 100mm object exported from rhino to keyshot as if it was a 2mm object.I tried different mappings. I tried both options when importing it (automatic scaling, keep original). Both did not work. What else could be the problem? Any help will be apprecited. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://www.keyshot.com/forum/index.php?topic=11866.0 eLearning Platform Video Thank you.
  • rcthmihn
    Jun 8, 2018

    Hi, I've had multiple Rhino crashes when trying to run RhinoCAM simulations.It seems to have started with the latest upgrade to version 5.0.0.40. I've reported the crashes to McNeel but haven't had any response (usually they just say it a RhinoCAM plugin problem and forward the report). I haven't been able to detect a pattern to the crashes (other than it is after I press the simulate button). Is anyone else having problems? Any help will be apprecited. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://mecsoft.com/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=2977 Construction Service Video marketing Thank you.